Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Aragonitni podmetač

Aragonitni podmetač aragonizira vodu i napuni je sa više nego potrebnom životnom energijom, s čime poništava negativne učinke kojima je voda u gradskim vodovodima izložena (klor, metalne cijevi …). Poboljšava okus hrane i produžuje joj vijek trajanja. Otklanja štetne učinke moguće prisutnih aditiva i otrova iz hrane i pića.

Aragonitni podmetač sadrži posebno izabrane kristale obilja!

Pored kamene strijele sadrži:
serpentin,
aventurin,
ružičasti kvarc,
mjesečev kamen.

Imamo zalihe artikla u skladištu
981,54 Kn
kom
981,54 Kn

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Zašto smo izabrali upravo te kristale za podložak obilja? 

Serpentin je kamen srčane čakre, koristi se također za prizivanje materijalnog  bogatstva i plodnosti. Čovjeka uzemljuje, ublažava negativne energetske učinke te zračenja i otapa napetosti. 

Avanturin se koristi kao talisman prilika na svim životnim područjima. Tijelo preplavi s ugodnom vibracijom i potakne proces fizičke regeneracije i to najviše kod bubrega. 

Ružičasti kvarc, kristal majčinstva i bezuvjetne ljubavi. Njegova vibracija nas kroz čišćenje srčanih emotivnih taloga približava k sebi. Srcu i žilama koristi također na fizičkoj razini. Širi ljubav, prijateljstvo i općenito razumijevanje. 

Mjesečev kamen je povezan s intuicijom, osjećajima, srcem. On je talisman vidovnjaka u putovanja duše ka cjelovitosti. Također jako potiče rast biljaka, čisti percepciju, razvija intuiciju, kod žena usklađuje hormonalne cikluse. 

Izvor: Enciklopedija zdravilnih kamnov (Enciklopedija ljekovitog  kamenja); Tadej Pretner

Ne vjerujete, da djeluje?

Možemo napraviti sljedeći test: Jednu čašu vode iz slavine postavimo na stol, drugu na aragonit za 20-25 minuta. Nakon isteka toga vremena probamo jednu i drugu vodu: mrtva voda, koja je bila na aragonitu oživi. Promjeni se njena struktura, sve što je u njoj bilo štetno, postane neškodljivo..

Pijenjem takve vode možemo bitno utjecati na svoje zdravlje, vitalnost i raspoloženje! 

UPOTREBA

Kristali koji su uliveni u aragonite ne trebaju posebnu njegu, jer se čiste sami preko aragonita. Možemo svoj kristalni nakit, koji imamo kući čistiti na aragonitnim podmetačima. Od posebnog značenja je da imate svoj aragonit, da volite svoj aragonit i da se ponašate prema njemu kao prema živom biću te će vam to vratiti neizmjernom, neograničenom količinom jako potrebne pozitivne energije.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće