Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Sveto drvo Palo Santo “Holly Wood”

(Burseara Graveolens) Palo Santo ili »Sveto Drvo« je prirodno drvo, aromatično poput tamjana, stoljećima je korišteno kod Inka i drugih domorodačkih naroda Anda i Južne Amerike, kao spiritualna pomoć za ozdravljenje, čišćenje i očišćenje, kao i za tjeranje zlih duhova i nesreća.

Imamo zalihe artikla u skladištu
339,76 Kn
317,11 Kn
kom
339,76 Kn
317,11 Kn

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Šamani ga, kako nekad tako i danas, često upotrebljavaju kao svetu biljku u svojim duhovnim ritualima. Njegove čudotvorne sposobnosti liječenja su našle put do ostatka svijeta, i danas Palo Santo glasi za jedno od najvećih riznica Majke Zemlje, jer ima mogućnost liječenja kako u fizičkim tako i u metafizičkim kraljevstvima.

U južnoameričkim etnobotaničkim sustavima Palo Santo se koristi za tjeranje štetočina, za liječenje prehlade, astme, alergije, stresa, tjeskobe, morske bolesti, migrena, artritisa, bolova u vratu, kao i za meditaciju i relaksaciju te spiritualno liječenje. 

Stvarno je nevjerojatno, da ta »Holly Wood« odjednom, sa svojim ozdravljujućim mirisom i svetim dimom, omogući energetsku zaštitu, otklanja slabu energiju, podiže duh i donosi sreću, te tjera štetočine i liječi glavobolju. 

Za razliku od drugih klasičnih oblika tamjana, koji potpuno izgore, Palo Santo se može zapaliti više puta. Kada zapališ štapić drveta, počekaj i pusti da gori manje od minute, a onda ugasi plamen, te se prepusti nebeskim mirisima na Zemlji. 

Količina: 100 g

Dio od prodaje ide za pomoć u obnovi tih ugroženih stabala.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće