Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna
-3,00 

Sveto drvo Palo Santo “Holly Wood”

(Burseara Graveolens) Palo Santo ili »Sveto Drvo« je prirodno drvo, aromatično poput tamjana, stoljećima je korišteno kod Inka i drugih domorodačkih naroda Anda i Južne Amerike, kao spiritualna pomoć za ozdravljenje, čišćenje i očišćenje, kao i za tjeranje zlih duhova i nesreća.

Imamo zalihe artikla u skladištu
45,00 
42,00 
kom
45,00 
42,00 

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Šamani ga, kako nekad tako i danas, često upotrebljavaju kao svetu biljku u svojim duhovnim ritualima. Njegove čudotvorne sposobnosti liječenja su našle put do ostatka svijeta, i danas Palo Santo glasi za jedno od najvećih riznica Majke Zemlje, jer ima mogućnost liječenja kako u fizičkim tako i u metafizičkim kraljevstvima.

U južnoameričkim etnobotaničkim sustavima Palo Santo se koristi za tjeranje štetočina, za liječenje prehlade, astme, alergije, stresa, tjeskobe, morske bolesti, migrena, artritisa, bolova u vratu, kao i za meditaciju i relaksaciju te spiritualno liječenje. 

Stvarno je nevjerojatno, da ta »Holly Wood« odjednom, sa svojim ozdravljujućim mirisom i svetim dimom, omogući energetsku zaštitu, otklanja slabu energiju, podiže duh i donosi sreću, te tjera štetočine i liječi glavobolju. 

Za razliku od drugih klasičnih oblika tamjana, koji potpuno izgore, Palo Santo se može zapaliti više puta. Kada zapališ štapić drveta, počekaj i pusti da gori manje od minute, a onda ugasi plamen, te se prepusti nebeskim mirisima na Zemlji. 

Količina: 100 g

Dio od prodaje ide za pomoć u obnovi tih ugroženih stabala.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće