Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Nasveti in novosti

ADAPTOGENI U SIBIRSKOJ FITOMEDICINI

ADAPTOGENI U SIBIRSKOJ FITOMEDICINI

Prirodna medicina već stoljećima koristi dobrobiti koje nam daje bilje. Neko bilje koristimo kao  hranu, drugo kao prirodni lijek, a neko i kao hranu i kao lijek.

Interesantna je skupina bilja koje nazivamo adaptogeno bilje, ili samo adaptogeni. Riječ adaptogen ima korijen u riječi adaptirati, odnosno prilagoditi. Čemu se prilagoditi? Znanost kaže da adaptogeni utječu na stres, na odgovor našeg organizma na stres.

Pročitajte više

Tko je novo lice emisije?

Tko je novo lice emisije?

Volim raspravljati o svojim spoznajama i slušati tuđe spoznaje. Svaki dan naučim nešto novo o sebi kroz ponašanje svoje okoline, otkrivam ljepotu  zakona privlačenja, vodim se instinktom kad je riječ o prehrani, plačem u meditaciji, pa onda sva ta znanja i osjećanja prenosim dalje. Jako me usrećuju situacije kada mi se osoba povjeri s nekom svojom neodumicom, a ja jasno vidim rješenje.

Pročitajte više

SIBIRSKA ČAGA

SIBIRSKA ČAGA

Sibirska čaga postala je vrlo popularna, kada je spomenuta u knjizi  „Odjel za rak“  nobelovca Aleksandra Solženjicina. On je pisao o vlastitom ozdravljenju od karcinoma pomoću čaja od čage, nakon neuspješnog liječenja po klinikama.

Pročitajte više
Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće