Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

SENA – Bezbojna kana za kosu (prirodno), 100g

Sena je najbolja za brigu o kosi, koja daje kosi volumen, elastičnost, svilenkasta je na dodir i daje joj zlatni odsjaj. Sena je također blagotvorna i za vlasište, posebice ako se borimo protiv peruti i gljivičnih oboljenja vlasišta.

 

Imamo zalihe artikla u skladištu
14,90 
kom
14,90 

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Kako upotrebljavati Senu?

Pomiješamo prah čiste Sene sa dovoljnom količinom tople vode, da dobijemo glatku smjesu gustu poput jogurta. Kosu razdijelite na jednake dijelove i nanesite dobivenu smjesu na vlasište.

Nakon što nanesete na vlasište, trebate ga pokriti sa prozirnom folijom te senu pustite da djeluje jedan sat.

Nakon jednog sata nanesenu senu isperite tušem i kosu operite šamponom. Vaša kosa će nakon tretmana biti svilena, gusta i svjetleća. Taj tretman napravite jednom mjesečno.

Kako obojati sivu i osijedjelu plavu kosu?

Prah sene pomiješajte sa sokom limuna i tople vode u smjesu gustoće jogurta i to pustite da odstoji najmanje 12 sati.  Smjesu nanesite na kosu na jednak način kao šta je to bilo prije opisano za zdravlje kose i vlasišta. Kosu zaštitite sa prozirnom folijom, i naneseno pustite da djeluje 3 sata. Nakon toga isperite tušem i kosu operite šamponom. Vaša kosa će nakon tretmana biti jednake kvalitete kao i kod tretmana za liječenje, samo šta ćete imati još lijepu, zlatnu boju kose, kao što ste imali u mladosti. 

Sena – prirodna boja za kosu 

Pod imenom Sena možemo naći vrlo široki spektar (oko 260) cvjetnica iz obitelji Fabaceae. Najpoznatije je Senna alexandrina, koja već stoljećima zauzima vidljivo mjesto u tradicionalnoj ayurvedskoj medicini. Sena sadrži antrakinone kao aloe vera, rabarbara i noni sok te glukozide. 

Senna italica (cassia obovata) se koristi za njegu kose. Puno puta je komercijalno označena kao ''prirodna kana'' ili ''bezbojna kana''. Sadrži listu antrakinona (chrysophanic acid), koja je molekula u boji i daje zlatno žutu boju. Jednako obojenu molekulu možemo naći i u korijenima rabarbare.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće