Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Ulje Princeza Gornjega Altaja

Ob nakupu tega izdelka prejmete knjižico "Sibirska fitomedicina", kjer so zbrani vsi zapisi Marie Ane Kolman o vodi, laseh, pa tudi posebne recepture in načini uporabe ljudske medicine! Knjižico prejmete brezplačno, kot darilo!

Ulje, koje dolazi sa Altaja, i nosi ime Princeza Gornjega Altaja, zbog iznimnih sastojaka i jakog terapeutskog učinka, zaista zaslužuje takvu slavu, kao što pripisuju altajskoj princezi. 

Ulje,Princeza Gornjega Altaja je promišljena kombinacija 5 različitih ulja i matične mliječi, koje ne samo da čuvaju mladost i ljepotu, nego također i žensko zdravlje i ljepotu!

Radi se o potpuno prirodnom ulju sa jakim bio aktivnim djelovanjem, koje je napravljeno po recepturi altajskog narodnog iskustva. 

Količina: 100ml

 

Imamo zalihe artikla u skladištu
58,00 
kom
58,00 

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Preporuča se, da se ulje Princeza Gornjega Altaja koristi 2 puta na godinu po mjesec dana, 2-3 čajne žličice prije svakoga obroka.

Sastav ulja Princeza Gornjega Altaja:

  1. ulje sibirskog cedra, 
  1. pasji (vučji) trn, 
  1. sikavica, 
  1. ekstrakt brdske maternice (borovaja matka tj. orthilia secunda), 
  1. ekstrakt sirištare ili enciana hladnih krajeva (rhodiola gelida) i matična mliječ.

ZAŠTO PROIZVODI IZ SIBIRIJE

Sibirija je srce velike i mogučne zemlje Rusije. Očarava vas svojom ljepotom, veličastnom prirodom, prekrasnim šumama i
beskrajanim. U cedrovim šumama živi duša Sibirije, duša velike Rusije, ovdje su korijeni slavenske duše.
Tišina tajge čuva uspomenu na naše pretke, koji zajedno sa duhovima prirode žive u vremenu beskraja u ovoj predivnoj
zemlji vječnosti. Iskustvo naših predaka, izvanredno bogastvo prirode i apsolutni mir - sve to je čudesni napitak, koji liječi dušu i tijelo.

Sibirija je definitivno zemlja u kojoj prostor i vrijeme teče u beskonačnost. Život njihovih stanovnika teče u vječnom krugu, koji se okreče
kroz godišnja doba, i prirodne osobine kojima se stanovnici lako prilagode. Priroda daje ljudima sve što za život trebaju, iako su
životne okolnosti vrlo težke. Čini se kao, da se želi priroda odkupiti ljudima za duge i hladne zime, dajuči jim izvanredno
bogastvo hranljivih tvari i drugih vitalnih tvari za život. Prirodno bogastvo Sibirije je več u dalekoj povijesti bilo povod za osvajanje
ovih dalekih krajolika, od kojih su došli u Europu drago kamenje, krzno, hrana i ljekovito bilje.

Danas kao, da na novo odkrivamo ljekovitu moč fitomedicinskih proizvoda iz Sibirije, tražimo potvrdu njihovog ljekovitog djelovanja
kroz znanstvene i kliničke studije. Sibirski narodi koriste ove prirodne bisere iz izkustva, koje je sačuvano kao praspomin.

Več u 18.stolječu su u Sibiriju krenuli evropski znanstvenici,( arheolozi, geolozi, kemičari, lječnici itd.), koji su proučavali tajne i blago ove zemlje.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće