Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Moldavit privjesak 13,34g Br.:4821

Uz moldavit ćete primiti također i potpisan, ovjeren službeni certifikat o tome da se radi o pravom moldavitu, a ne krivotvorini, list sa informacijama o moldavitu, te kvalitetnu zelenu baršunastu vrećicu za čuvanje.

 

Zašto je moldavit savršeni dar za dušu?

 

Moldavit je bez dvojbe jedan od najmoćnijih kamena za razvijanje vidovnjačkih sposobnosti, za povezivanje sa srcem i božanskim. Moldavit je zvjezdani kamen, koji je na Zemlju došao iz svemira. S namjerom. Zovu ga također kamen srca. Radi se od jednom od najdražih kamena, među ljudima koji nose moldavit se stvara jedna posebna povezanost i zbog toga se takve osobe obično odmah prepoznaju među sobom kad se vide, zato jer vibriraju na vrlo visokoj frekvenciji čiste ljubavi. 

Jasmina ih bira osobno, ona je sa svojom ekipom, sa nalazišta moldavita tu priču također i doživjela, skupa s njima. Preporučamo da pogledate snimke ispod!

Imamo zalihe artikla u skladištu
2.191,85 Kn
kom
2.191,85 Kn

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Moldavit je zvjezdani kamen, koji je na Zemlju došao iz svemira, prije otprilike 15 milijuna godina, i to samo na područje Njemačke i Češke.

Svi moldaviti, koje možete naći u internetnoj trgovini Klepet ob kavi (čavrljanje na kavi) su direktno iz rudnika iz Češke.

Kažu, da je došao sa iznimno plemenitim ciljem u svojoj iznimno zelenoj boji (srčana čakra), i da svakome tko ga primi u svoj život daje potpunu potporu u ljubavi, jer moldavit je zgusnuta čista ljubav, koja iznimno moćno djeluje izravno na srčanu čakru, a s time također i na ostale čakre.

Vibracija moldavita je jako visoka, zato ga mnogi ljudi ne mogu nositi svaki dan, cijeli dan.

Vrlo moćno djeluje u smjeru našeg vlastitog puta, što znači da te postavi na vlastiti put koji je povezan s vodičima i anđeoskim svijetom te drugim nama važnim bićima.

 

Čišćenje moldavita

 

  1. faza

U čašu nasipajte toliko soli da prekrije kamen. Nalijte vode i moldavit pustite u čaši 24 sata, nakon toga ga bar 10 minuta isperite s tekućom vodom. Ako imate mogućnost da to napravite na potoku u prirodi, tim bolje.

  1. faza

Moldavitu je potrebno sunce. Pustite ga bar 60 minuta na suncu, da njegova učinkovitost bude veća. Kada ga punite na suncu možete se, uz to, namjenski moliti. S time ga programirate, ali oprez. Želje i ciljevi ne bi smjeli biti povezani s materijalnim svijetom.  

ČišĆenje u te dvije faze napravite više puta godišnje ili kada to osjetite.

Gdje ga nositi?

Moldavit se nosi čim bliže vašem srcu.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće