Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna

Talisman od sibirskog cedra

Mjerenja bio polja sibirskog cedra su dokazala, da je to stablo stvarno jak energetski provodnik i zato mitove i legende možemo razumjeti kao istinitost neke daleke prošlosti, i ljudsko iskustvo, koje govori o tome, kako cedar sakuplja kozmičku energiju i prenosi je ljudima.

Imamo zalihe artikla u skladištu
74,30 Kn
kom
74,30 Kn

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Mnogo mitova i legendi o sibirskom cedru govori o njegovoj čudotvornoj moči. Međutim, dok danas to razumijemo kao energetsko djelovanje, u davnoj prošlosti su te čarobne moći shvaćali kao utjecaj duhova i bogova koji stanuju u sibirskom cedru.

Cedar je, od pamtivijeka, bio drvo obožavanja te se smatralo da je čovjek koji je oštetio i posjekao drvo cedra izgubio svoju dušu. U cedru su stanovnici Sibira našli utočište, snagu i zaštitu. Zato se danas starosjedioci Sibira, prije svega na Altaju, bore protiv sječe cedra, jer vjeruju da to donosi samo bolest i nesreću.  

Sve do danas cedri su sačuvali svoj sveti značaj te su prihvaćeni kao zaštitnici, legende o cedru još uvijek žive među ljudima kao drevna poruka.

Uz pomoć tih talismana će do ljudi proteći kozmička energija. Također, u svemu tome je još bitno da su sve energije, koje su uključene u procesu do izvora, od izvora proizvodnje i prodaje, potpuno čiste te da je moguće energetski pratiti amajliju od izvora do konačnoga cilja. Samo na taj način se može uspostaviti veza između izvora kozmičke energije i čovjeka jer je utjecaj kozmičkih zakona, ili zakona koji dolaze iz svijeta UPRAVO je uvjetovan s uvažavanjem etičkih zakona na Zemlji.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće