Pomoć i tel. naručivanje
+386 26 200 230
Vaša košarica Je trenutačno prazna
-7,00 Kn

Slamka života - lifestraw

LifeStraw odstranjuje skoro sve bakterije (99,9%) i praživotinje (99,9%) iz onečišćene vode i smanjuje zamućenost vode filtriranjem sedimentnih dijelova! 

Iznimno lagan filter za vodu, koji je jednostavan za upotrebu i kojega možete nositi sa sobom. Omogućava filtriranje do 1000 litara onečišćene vode, koju promijeni u pitku vodu.

 

Imamo zalihe artikla u skladištu
200,61 Kn
148,60 Kn
kom
200,61 Kn
148,60 Kn

Telefonsko naručivanje

+386 26 200 230

Lifestraw Personal je proizvod, kojega bi trebao imati svaki dom.

Iznimno lagan filter za vodu, koji je jednostavan za upotrebu i kojega možete nositi sa sobom. Omogućava filtriranje do 1000 litara onečišćene vode, koju promijeni u pitku vodu.

Lifestraw – slamka života je dobila već puno nagrada za inovativnu tehnologiju filtriranja vode i pomagala je spasiti brojne živote u državama, koje je pogodila prirodna nepogoda. Također, od svake prodane slamke jedan dio ide za razvoj osiguravanja čiste vode u Africi. 

Slamka teži samo 56 grama te  mjeri 22,5 centimetra u dužinu  i 2,5 centimetra u širinu. Općenito LifeStraw ispunjava svoju zadaću i jedan je od najboljih filtera vode koje možemo kupiti po tako povoljnoj cijeni.

UPOTREBA

Iznimno jednostavna te je kao takva primjerena i za djecu. 

Donji kraj slamke stavite u vodu, koju želite popiti, i srknite kroz drugi kraj slamke - to je tako jednostavno kao da pijete sa običnom slamkom. Na početku je potrebno par puta samo malo jače povući, te kada jednom voda krene kroz nju, nije više potrebno puno truda za pijenje. 

LifeStraw odstranjuje skoro sve bakterije (99,9%) i parazite (99,9%) iz onečišćene vode i smanjuje zamućenost vode filtriranjem sedimentnih dijelova ! 

Upozorenje: LifeStraw slamka ne filtrira teške metale ili viruse koji su manji od 0,2 mikrona i također ne može desalinizirati vodu.

Go back

Srodni proizvodi

Obavijest o korištenju web kolačića

U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće.

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice.

Za više informacija pročitajte objašnjenje o web kolačićima gdje uvijek možete isključiti pojedine web kolačiće